top of page

ONZE PASSIE

uw plezier

blaadjes giardino.png
kas giardino.jpg

GIARDINO D'ITALIA LEKKER AMBACHTELIJK ITALIAANS

Vroeger lag hier het centercourt van tennisclub Heyhoef. Binnen in het pand zette vader Jan van Beurden zijn restaurant Den Ryacker voort. Dat opende hij als 18 jarige in wat nu het Royal Palace pand is, met in de jaren negentig uiteraard extra aandacht voor de tennisklanten.
Toen de tennisclub vertrok werd de tennisbaan omgespit tot proeftuin met terras, moestuin en appelboomgaard mét jeu-des-boule-banen. Het restaurant werd overgenomen door zoon Bram van Beurden die zijn liefde voor Engelse tuinen combineert met zijn passie voor Italiaans koken.
Sinds 2013 is de tuin in ontwikkeling, elk jaar komt er weer een nieuw stuk bij en wordt de tuin mooier en productiever. De hele tuin wordt biologisch en met de hand beheerd, door Bram, zijn vaste team, tientallen soorten lokaal wild, insecten en gevogelte en een hele club vrijwilligers (we kunnen altijd handjes gebruiken).
De tuin heeft een bijna 100% score als het gaat om water en mag zich met al dat groen dus ook een blauwe tuin noemen.
Die manier van aandacht geven aan de natuur komt ook op uw bord terug. We werken zoveel mogelijk ambachtelijk en altijd met verse producten, liefst uit eigen tuin. 
omslagfoto giardino.jpg
amandel.png
bottom of page